Tuinaanleg Breda

Tuinaanleg Breda? Ossenblok Hovenier legt tuinen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Na de ontwerp fase volgt de aanleg fase. Ossenblok Hovenier legt niet alleen door hen getekende tuinontwerpen aan, maar u kunt hier ook terecht met uw eigen ideeën of ontwerpen. Aanleg van de gehele tuin is mogelijk maar ook bijvoorbeeld de aanleg van een vijver, border of het planten van een boom. Het kan gaan om een totaal nieuwe tuinaanleg, in al zijn facetten, de renovatie van een bestaande tuin of onderdelen hiervan. Graag staan wij u met raad en daad bij en geven wij, indien nodig, adviezen over hoe u in de toekomst de planten moet behandelen. Kortom, uw tuin is bij ons in goede handen!

Over Ossenblok Hovenier

Ossenblok Hovenier uit Rucphen is een kleine zelfstandige hovenier, gevestigd aan de Zundertseweg te Rucphen.visual-homepage

De leiding is in handen van Chris en Annie Ossenblok, die gebruik maken van een onderlinge taakverdeling:  Chris zorgt voor het uitvoerende werk en advisering en Annie ontwerpt, maakt beplantingsplannen en verzorgt verder alle bijkomende administratieve zaken.

Ossenblok Hovenier is volledig gecertificeerd en daardoor krijgt u altijd te maken met een erkend hovenier, die met liefde en plezier en aandacht voor details de werkzaamheden uitvoert. Dit ziet u terug in het werk dat wij voor u verrichten. Het kan uiteenlopen van het snoeien van een haag tot een compleet nieuwe tuin, met alles erop en eraan. Door de kleinschaligheid van het bedrijf is er altijd  persoonlijke aandacht.  

 

Uw tuin onderhouden door Ossenblok Hovenier

Het onderhouden van een tuin is erg belangrijk. U wilt natuurlijk van een mooie tuin genieten.  Bij de aanleg van de tuin geven wij u adviezen over hoe de beplanting te behandelen en te snoeien. Doet u dit liever niet zelf dan kan Ossenblok Hovenier het onderhoud van de tuin voor u uit handen nemen. Ook hierin volgen wij uw wensen: Wilt u regelmatig onderhoud, een voor- en/of najaarssnoeibeurt, of een keer een incidentele onderhoudsbeurt? Wij kunnen u overal mee van dienst zijn!Indien u op voorhand wil weten wat het onderhoud gaat kosten dan maken we graag een offerte voor u.Ook bij het tuinonderhoud geldt: vakmanschap en kwaliteit staan voorop!

Tuinaanleg Breda? Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.