Tuinontwerpen Roosendaal

Tuinontwerpen Roosendaal? Een tuin waarin u een gehele jaar rond kan genieten, dat is toch wat iedereen wenst! Ossenblok Hovenier kan dit voor u realiseren! Wij kunnen een tuinontwerp maken waarin uw wensen, maar ook de (on)mogelijkheden van uw tuin zijn opgenomen.

Voordat er een ontwerp wordt gemaakt, bekijken we eerst de situatie ter plaatse en we bespreken wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden van uw tuin zijn: niet alle wensen zijn realiseerbaar, soms moeten er compromissen gesloten worden. Wij kunnen u hierbij helpen, zonder het einddoel, een mooie tuin, uit het oog te verliezen.

Om een en ander goed af te stemmen maakt Ossenblok Hovenier, eerst een paar schetsen, waarin uw wensen verwerkt zijn. De wensen krijgen een plaats en in grote lijnen wordt de tuin ingevuld.
Hierna adviseren wij onze klanten om de schetsen in alle rust te bestuderen en te proberen om een voorstelling te maken van hoe de tuin er straks uit gaat zien en welke schets het dichtst bij uw wensen komt. U kunt ook elementen van de ene schets verwerken in de andere!
Daarna wordt er weer contact gelegd en gaan we uw keuze bespreken.
Aan de hand van de schetsen wordt een tuinontwerp gemaakt.

Dit ontwerp is de basis. Alles in de tuin heeft een plaats gekregen en er kan nu ingevuld worden hoe de tuin verder vorm gaat krijgen: denk hierbij aan de keuze van bestrating, beplanting, verlichting, beregening e.d.

Het uiteindelijke ontwerp is in full colour en bevat alle specificaties van materialen en maten.
Afhankelijk van de grootte en/of de complexiteit van de tuin/wensen, kan Ossenblok Hovenier een ontwerp maken voor uw tuin voor een bedrag tussen de € 250,-- en   € 500,--
Indien u het gemaakte ontwerp door Ossenblok Hovenier laat uitvoeren, dan hoeft u deze kosten niet te betalen. Als wij de tuin voor u mogen aanleggen, maken we eerst altijd een offerte, waarin de werkzaamheden en specificaties vermeld zijn. Deze offerte is geheel vrijblijvend en u kan alsnog besluiten om het werk, of een gedeelte ervan zelf uit te voeren.

Verder kunnen wij voor u ook nog een beplantingsplan maken, waarmee u eventueel zelf aan de slag kunt.

Overigens geven wij op alle door ons geleverde en geplante planten een groeiseizoen garantie: slaan planten en/of bomen niet aan dan leveren wij gratis nieuwe beplanting. Wij kunnen deze garantie geven omdat wij gebruik maken van hoogwaardig plantmateriaal!

Niet voor niets staan kwaliteit en vakmanschap bij ons hoog in het vaandel!

Over Ossenblok Hovenier

Ossenblok Hovenier uit Rucphen is een kleine zelfstandige hovenier, gevestigd aan de Zundertseweg te Rucphen.visual-homepage

De leiding is in handen van Chris en Annie Ossenblok, die gebruik maken van een onderlinge taakverdeling:  Chris zorgt voor het uitvoerende werk en advisering en Annie ontwerpt, maakt beplantingsplannen en verzorgt verder alle bijkomende administratieve zaken.

Ossenblok Hovenier is volledig gecertificeerd en daardoor krijgt u altijd te maken met een erkend hovenier, die met liefde en plezier en aandacht voor details de werkzaamheden uitvoert. Dit ziet u terug in het werk dat wij voor u verrichten. Het kan uiteenlopen van het snoeien van een haag tot een compleet nieuwe tuin, met alles erop en eraan. Door de kleinschaligheid van het bedrijf is er altijd  persoonlijke aandacht.  

 

 

Tuinontwerpen Roosendaal? Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.